Nieuws

Sponsorovereenkomst

Castanje Management & Advies heeft eind 2023 een driejarige sponsorovereenkomst getekend met de Franeker tafeltennisvereniging FTTC. Met deze overeenkomst wordt uiting gegeven aan het belang dat de organisatie hecht aan het leveren van een bijdrage aan verenigingen en instellingen die maatschappelijk relevant zijn.

FTTC is één van de grootste tafeltennisverenigingen in Friesland. Naast de landelijk spelende competitieteams, is er ook veel ruimte voor het aanbieden van recreatieve sportmogelijkheden voor zowel senioren als kinderen.

Speciale aandacht wordt besteed aan de zogenoemde Oldstars. OldStars tafeltennis is een initiatief van tafeltennisvereniging FTTC, Nationaal Ouderenfonds en Beweegteam Waadhoeke. OldStars tafeltennis is een spelvorm voor tafeltennis op latere leeftijd. Iedereen kan meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55+. Naast de laagdrempelige sport tafeltennis biedt een OldStars-trainer andere beweegvormen aan. De trainingen zijn geschikt voor mensen die te maken hebben met een blessure of juist op zoek zijn naar een leuke en gezellige sportactiviteit. Ook wanneer iemand iets ouder is of voorzichtig weer in beweging wil komen, is OldStars tafeltennis heel erg geschikt.

Contactgegevens

Castanje
Postbus 100
8800 AC Franeker
tel. 0517 - 76 40 45
Mob: 06-15 399 388
info@castanje.net