castanjeblad-diensten.jpg

Interim Management

Er kunnen diverse redenen zijn om te kiezen voor een manager ad interim. Enkele veel voorkomende situaties zijn: 
  • Interim management algemeen: tijdelijke waarneming van de directie- of managementfunctie met (eind)verantwoordelijkheid.
  • Interim management voor beleid: de interim manager brengt tijdelijk specifieke kennis, zorgt voor snelle oplossingen bij een (tijdelijke) wijziging in de bestaande bedrijfsvoering.
  • Interim management voor veranderingen: het realiseren van een nieuwe organisatiestructuur en/of -cultuur. Voor deze vorm kan gekozen worden bij het opbouwen van een nieuwe organisatie na samenvoeging of fusie.

Lees verder

Projectmanagement

Een project kenmerkt zich door de combinatie van een heldere doelstelling, te realiseren in een afgebakende periode, door een specifiek hiertoe gecreƫerde organisatie.
 
Het leiden van een project vraagt om specifieke competenties. In veel gevallen wordt de projectorganisatie naast de reguliere uitvoering geplaatst. Dit vraagt van de projectleiding het vermogen om de verbinding te verzorgen tussen het eigen projectteam en de going concern activiteiten.

Lees verder

Jarenlange ervaring

Oprichter en directeur Gerrit van Deutekom heeft bijna 30 jaar ervaring als leidinggevende. Ooit begonnen als operationeel leidinggevende, heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren directeur-bestuurder. Na een kleine 20 jaar in diverse loondienstverbanden te hebben gewerkt, ontstond de behoefte om de opgedane kennis en ervaring te willen inzetten als interim manager en adviseur. Zo ontstond in 2008 Van Deutekom Management, Advies en Coaching, in 2017 getransformeerd in Castanje Management & Advies.

De afgelopen jaren heeft hij daarnaast veelvuldig gewerkt als personal coach, voor bestuurders, management en professionals.

In zijn persoonlijke netwerk bevinden zich veel freelancers die beschikbaar zijn om te kunnen ondersteunen, daar waar Castanje zelf niet over de betreffende kennis en/of competenties beschikt.

Contactgegevens

Castanje
Postbus 100
8800 AC Franeker
tel. 0517 - 76 40 45
Mob: 06-15 399 388
info@castanje.net